December 18th...Wiggles Day!

Thursday, 24 December 2009

Today was the Wiggles concert. We absolutely LOVED it! At first Alexander thought we were going to watch the Wiggles on TV, like we normally do. But then they ran out and shouted hello, and it was all very, very exciting. The best part was when they sang the song about their big, red car. Alexander thought it was great, and every time a song ended, he would ask me, "More sing, Mummy?". It was a really great concert, and totally worth all the effort.
The concert had a circus theme, and was full of all kinds of acrobatics and fun. Even Isabel thought it was fun!
Afterwards we went to visit my grandmother before heading down to Canberra, where we stayed the night.

3 comments :

 1. Awe... The wiggles koncert..! Hvor lyder det altså bare til at I virkelig nyder det der nede.. Jeg er helt vild med billedet af jer alle med din mormor..! Og koncerten må da virkelig have været sjov hvis selv Isabel synes den var sjov..!

  Glædelig jul til jer alle fire og alle andre på farmen fra faster/auntie Kirsten..!

  ReplyDelete
 2. Dejligt at følge med i jeres oplevelser. Nu er det så jul og vi jeg håder, I får nogle gode dage med familien. Vi har det godt, og jeg skal igang med julemiddagen. Savner jer her og glæder mig over, at I har det godt, hvor I er. Det ser ud til, at I kan holde varmen. Her blev det hvid jul for første gang i mange år

  ReplyDelete
 3. Hej med jer..
  Håber at de manglende opdateringer betyder at I bare nyder julen og samværet med jeres store familie!! Jeg hygger mig i bjergene i Canada sammen med alle 4 venner. idag har vi været på hundeslæde tur. Skøn oplevelse.
  Knus fra faster Marianne

  ReplyDelete

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |